Marcel Machiels, sinds 2013 eigenaar van MM Food Consultancy, over deskundigheid door ervaring:

 

'Na mijn start in de horeca ben ik vele jaren als inspecteur werkzaam geweest bij de Keuringsdienst van Waren (NVWA). Daar is de basis gelegd voor mijn huidige kennis en toekomst van het bedrijf.

Sinds 1998 ben ik werkzaam als specialist in het opzetten, implementeren, onderhouden en controleren van kwaliteits- en managementsystemen in de industrie, horeca en bij instellingen in het gehele land. Tevens ben ik sinds 2006 gecertificeerd lead-auditor op het gebied van HACCP, ISO 22000, BRC en IFS hetgeen heeft geresulteerd in vele audits welke werden uitgevoerd in diverse landen.

Maar ook voor het inspecteren van uw keuken, productieruimtes, het nemen van monsters, tht-onderzoek, Listeria swabs en het uitvoeren van ATP-metingen kunt u bij mij terecht. Trainingen bij u op locatie, E-learning en het bespreken van bouwtekeningen behoren eveneens tot de mogelijkheden. Consultancy in alle opzichten dus.

Mijn opdrachtgevers zijn grondstofleveranciers, importeurs, groothandels, producenten, toeleveranciers, horecabedrijven en instellingen in het gehele land'.

 

 

    

 

Op al onze producten, diensten en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing welke u kunt opvragen via info@mmfoodconsultancy.nl