Monitoring

 

De overheid geeft al jaren aan dat ondernemers zelf moeten zorgen voor een goede kwaliteit en voedselveiligheid van hun producten.

De NVWA controleert u steeds minder en advies geven gaat nog steeds zeer moeizaam.

 

Om zeker te weten dat uw bedrijf of organisatie het goed doet kunt u MM Food Consultancy inschakelen en voor de volgende mogelijkheden kiezen:

 

 

 

- het inspecteren van uw bedrijfsruimtes, koelingen, opslagruimtes, afdelingen en afwasruimte

- het nemen van monsters van uw producten, grondstoffen of halffabrikaten

- het nemen van monsters voor tht / houdbaarheidsonderzoek

- het uitvoeren van ATP-metingen om uw schoonmaakproces te controleren.

 

Door het aanbrengen van corrigerende maatregelen na bovenstaande controles laat u zien actief met

hygiëne en voedselveiligheid bezig te zijn.

 

Dit laat bij zowel controlerende instanties als uw klanten een positieve indruk achter.