Trainingen

 

Uw bedrijf of instelling dient conform artikel 4 van de Warenwet ervoor te zorgen dat alle medewerkers die te maken hebben met het bereiden, behandelen, bewaren en transporteren van eet- en drinkwaren ieder jaar een instructie krijgen of een opleiding volgen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit. Deze instructie of opleiding moet zijn afgestemd op de werkzaamheden die zij in het bedrijf of de instelling uitvoeren.

 

Bij MM Food Consultancy kunt u kiezen uit de volgende trainingen:

                  

       * Basis HACCP voor horeca, instellingen en industrie (ook via e-learning mogelijk);

       * HACCP voor gevorderden / keukenmedewerkers en koks;                                    

       * Britisch Retail Consortium / BRC;

       * ISO 22000:2005;

       * International Food Standard / IFS;

       * Allergenenbeleid / etikettering conform EU 1169. 

  

 

Vanaf 13 december 2014 is de EG-regeling 1169 van kracht.

Dat betekent in de praktijk dat alle etiketten van verpakte voedingsmiddelen voor die datum moeten zijn aangepast.

Maar ook restaurants, instellingskeukens, cateraars, horeca, webshops moeten nu allergeneninformatie over hun producten verstrekken.

Graag informeren wij u over deze wetgeving en geven wij aan wat er van u verwacht wordt.

 

Alle trainingen vinden bij u op locatie plaats gedurende 2 uur. Certificaten zijn mogelijk tegen een meerprijs.